Visens Venner Horsens

Horsens Bibliotek

Temaet denne gang bliver noget specielt. Vi er blevet enige om at kalde det Glædeligt og jammerligt. Det bliver spændende hvilke tekster og melodier de aktive finder på at underholde jer med. Vi kan i hvert fald love, at det nok ikke bliver kedeligt. Billetter købes ved indgangen. Der kan købes vin, øl og vand.

Visens Venner Aalborg

Vennekredsaften med besøg udefra Sæt kryds i kalenderen allerede nu - og mød op. Emnet for aftenen er frit i første halvleg, og præget af den forestående jul i anden halvleg. Selvfølgelig vil der vanen tro også være fællessange. Til denne sidste vennekredsaften i 2024 får vi fornemt besøg fra Nørup (mellem Vejle og Billund).

Visens Venner Taastrup

Kulturcentret Poppel Alle 12, 2630 Taastrup, Denmark

Kabaret af Viseveteranerne Jes Sindahl, Dorthe Birch, Erik Lund og Helle Juul Sørensen Kabareten bygger på Lise Nørgaards liv og ikke mindst den epoke hun levede i og kabareten indeholder en række markante tekster og viser og sange for den lange periode hun levede i. Billet- og madbestilling tlf. 2874 4514

Visens Venner Brønshøj

BRØK Brønshøjvej 3, Brønshøj, Denmark

Jul på landet og i byen. Jesus fødselsdag (egentlig vintersolhverv) har vi i århundreder fejret den 25. december både i land og by. Det ændrede sig i slutningen af 1800’tallet, hvor det københavnske borgerskab skabte de traditioner, vi kender i dag, med juletræ og gaver. Anette og Tom fra Visens Venner Amagerland er gæstesolister og

Visens Venner Allerød – viseaften

NB!! Fra kl. 18.15 – 19.30 er der spisning af medbragt mad (Medbring også service & bestik). NB!!: Der kan IKKE købes mad og drikke på spillestedet.

Visens Venner Allerød – viseaften

Centerhallen Lilledal 10, Lillerød, Denmark

NB!! Fra kl. 18.15 – 19.30 er der spisning af medbragt mad (Medbring også service & bestik). NB!!: Der kan IKKE købes mad og drikke på spillestedet.

Visens Venner Københavns januarkoncert

Metronomen

For mere end hundrede år siden, da aftenbønnen lød med et ydmygt “giv os i dag vort daglige brød”, takkede man fromt for blot at blive mæt. I dag er vi i en helt anden tid – vi bliver bombarderet med smagsindtryk fra hele verden, og med gaflen i hånden kan vi knap nok nå